De laatste week thuis
Door: Roel
Blijf op de hoogte en volg Roel
18 April 2006 | Nederland, Maarheeze
Hier nog een berichtje van El Bokko vanaf mijn thuishaven in Maarheeze. Vanaf volgende week ga ik jullie wekelijks op de hoogte houden van mijn verichtingen vanuit Quito.
Deze laatste week ga ik me vooral bezig houden met het inpakken van mijn rugzak en zal er hier en daar wel even afscheid worden genomen.
Saludos voor dit monentos!
19 April 2006 - 09:03
Anouk:
Het Roel,
Nou hier dan eindelijk een berichtje van je oude reisleidster! hahaha... Het duurt effe, maar dan heb je ook wat!
Ik wens je heel veel plezier, geluk en succes! Doe rustig aan en misschien komen we elkaar nog wel tegen in de toekomst!
Take care! Liefs Anouk -
18 April 2006 - 11:54
Franc (broertje V Susanne, Leende):
Heeyy,
super leuk dat je dit gaat doen. Heel veel suc6. En Susanne zal je missen;)
Doei -
18 April 2006 - 15:26
Marly:
yoo roel!!
leukleukleuk! echt gaaf wat je gaat doen! Las t al in de krant (ja zelfs in zurrik krijge we die)tuurlijk ook succes van mij.. nie da je daar wa aan hebt ofzo, ma toch =)
MISSY wenst je succes met je MISSIE ;-)
xal over een tijdje nog wel s leze hoe 't je vergaat.. -
21 April 2006 - 15:24
Emmy:
Haai Roel,
Het is bijna zover! Echt leuk hoor wat je gaat doen :).. Ik zie je misschien morgen nog wel ff bij Dave... neem ik dan wel afscheid van je :P
X Emmy -
21 April 2006 - 18:22
Ellen De Crom:
Hey Roel,
ik ben benieuwd of je nu weet wie ik ben, maar ik vind t zeker stoer wat je gaat doen. Heel knap. Ik zou het je niet zomaar nadoen, hoewel ik ook graag zoiets wil gaan doen. Veel succes daar en geniet ervan.
XxX t meisje uit de bout -
23 April 2006 - 20:32
Opbroek:
Ozyerido Roel
Tedeseamos un buen viaje al Ecuador,y que oases uros buenos tiempo en ese pias.
Cuida bienpor los pobres y envabilos.y ten muncho per las guapas mujeres.
Recuerdos de tu tio Wim y Marij en Horst aan de Maas -
24 April 2006 - 12:27
Willem:
Hey Roel,
Veel Succes daar in Zuid-Amerika. Ik zal de je dagboek ik de gaten blijven houden.
See you around.
Groeten Willem -
24 April 2006 - 12:33
Huls:
Hee Bokko,
Veel succes daar aan de andere kant van de wereld. Ik zal de site in de gaten houden hoe het je vergaat. En wie weet zie ik je wel 'n keer schitteren op t.v. bij de plaatselijke voetbalclub.
Adios.
SH -
24 April 2006 - 12:43
Theo Van De Ark-Maarheeze:
Heel veel succes, hou je haaks en vergeet niet wat ik je heb beloofd, doei-doei, -
24 April 2006 - 18:31
Ruud:
he maat,
goeie reis gehad?
lekker weer daar ik hoop dat je naar je zin gaat krijgen.
adios amigo -
25 April 2006 - 16:50
Robbie Wilbers:
El Bokko
Veel succes daaro !!
En zeker hou ik je site in de gaten!
Groeten Robbie