Een nieuwe droom... - Reisverslag uit Maarheeze, Nederland van Roel Smulders - WaarBenJij.nu Een nieuwe droom... - Reisverslag uit Maarheeze, Nederland van Roel Smulders - WaarBenJij.nu

Een nieuwe droom...

Door: Roel

Blijf op de hoogte en volg Roel

04 Februari 2007 | Nederland, Maarheeze

Hallo beste lezers van mijn dagboek,

Na mijn schitterende reis vorig naar Ecuador sta ik alweer te trappelen om mijzelf opnieuw naar schiphol te laten brengen.
Als het een beetje mee zit, vlieg ik 3 Maart namelijk via Frankfurt in zuidelijke richting om uiteindelijk in Johannesburg weer over te stappen om weer noordelijk te vliegen. Livingstone in Zambia is dan mijn eindbestemming voor 4 weken. Hier zal ik zoveel mogelijk nuttig werk gaan verrichten om de mensen daar hun leven wat aangenamer te maken.

Tot zover...

• 05 Februari 2007 - 17:11

The Smoellie®:

Nou Bokkie,

Ontzettend leuk voor je dat je weer een "droom" van je gaat verwezenlijke..

Natuurlijk sta ik weer te popelen om je weer opnieuw weg te brengen.. :P

• 05 Februari 2007 - 18:34

Carla Lindemann:

Hoi Roel,

Wat leuk om te horen dat je weer vrijwilligerswerk gaat doen! Hoe kom je daar zo bij (er is geen baan die je hier houdt)? Ik ben ook wel jaloers op je hoor, ik wil ook graag weer op reis, maar na vorig jaar gaat dat nu even niet meer lukken. Maar wel heel goed, dat jij dat weer gaat doen!!! Ik ben benieuwd naar alle verhalen en foto´s die komen gaan!

Carla

• 08 Februari 2007 - 16:46

Tacky Orun:

How can i become a saint?

• 08 Februari 2007 - 18:51

Marianne:

Hay Roel,

Wat gaaf die verhalen en die mooie foto's.
    ontzettend leuk dat je deze reizen maakt. Sorry dat ik de laatste 2 keer op msn een beetje ongeinteresseerd overkwam, dit kwam door andere bezigheden op het internet. Ik hoop dat je het er vrezelijk naar je zin gaat krijgen. Voorzichtig aan hea. We spreken elkaar voor die tijd nog.

• 19 Februari 2007 - 14:08

Naghy Oamny:

Brunettes vs blondies, who is more clever?

• 27 Februari 2007 - 22:15

Zacky Irun:

Asta la vista, wht does it mean?