Denk groot, start klein, en begin nu!
Door: Roel
Blijf op de hoogte en volg Roel
22 Maart 2007 | Zambia, Livingstone
We helpen de mensen eigenlijk alleen maar door ze wat medicijnen te geven, vaak paracetamol tegen de pijn, of als ze iets hebben waar we niks aan kunnen doen adviseren we ze om toch maar naar de kliniek te gaan.
Gistermiddag heb ik weer samen met 2 mede vrijwilligers een leesclubje gehouden op 1 van de scholen. Zo hebben we ze gister de letters J en K geleerd van het alfabet. Vanmiddag gaan we door met de letter L.
Morgenmiddag vetrek ik trouwens voor 1 weekend naar Victoria Falls. Dit is een stadje 10 km over de grens in Zimbabwe. Hier heb ik namelijk de kans om de Victoria watervallen van de andere kant te bekijken. Verder heb ik komend weekend de kans om met leeuwen te lopen. Dit is zonder risico's mama!( ik weet dat je je hier anders zorgen over maakt)
Eergister heb ik het voor het eerst zien regenen trouwens, dit ging dan ook meteen gepaard met een flinke storm plus onweer en bliksem. De avonden zijn hier als het helder is heel mooi. Zo heb ik elke avond de kans om een prachtige sterrenhemel te zien.
Tja, en verder probeer ik van elke minuut hier te genieten, want na het weekend ga ik mijn laatse week alweer in.
Ik laat jullie in de loop van de volgende week wel weten hoe mijn trip in Zimbabwe geweest is.
Groetjes van Roel! xxx
28 Maart 2007 - 02:59
Ejka Doreanoi:
Nedolgo tolko zhili byli -
22 Maart 2007 - 16:01
Marieke:
Heé Roel.. super leuk om te lezen wat je allemaal meemaakt. Zo te lezen verveel je je daar niet en kun je veel betekenen voor de mensen daar. Geniet er nog maar van, want voor je het weet zit je weer hier in het koude Nederland! xxx Marieke -
22 Maart 2007 - 19:13
Riny:
Z oveel inzet, hulp en
begrip
A ctief voor de medemens
M eester Roel voor de klas
B okkie in de jungle
I ndrukwekkende, maar ook
mooie tijd voor een
vrijwilliger in
A frika
Roel, ik heb veel respect voor je.
Kus,
mama -
23 Maart 2007 - 13:50
Smoellie:
Leuk bedacht mam, :)
Sluit ik me volledig bij aan..
Respect broeder.. -
23 Maart 2007 - 17:47
Je Zusje:
Hee broer, ik weet niet of ik het al een keer gezegd heb.. maar ik vind het echt leuk voor je dat je daar ziet waarvoor je echt gaat. En dat je ook kan doen wat je voor jezelf bedacht hebt voordat je ging.
Ben trots op je wat je allemaal doet daar & ik zou het heel erg mooi (en emotioneel, confronterent) vinden om 1 dag met je mee te lopen.
Geniet er nog van!
Kus, je zus
Ps: Alé Roel, da zijn vuurvliegskes ;) -
23 Maart 2007 - 18:07
John-Daniël:
Hey pik, alles cool nog daar..
Je zult het wel lekker hebben daar als ik dat zo lees he,ondanks al de ellende dan die je er ziet. Nou ja ik hoop dat je er nog een goeie week van maakt maar dat zul je ook wel doen haha. Doe rustig aan en ik zie je wel weer hier in het hol van de leeuw haha. Groetjes John-Daniël. -
27 Maart 2007 - 12:00
Tomassi:
Roel de smoel, zet zich in voort goede doel!
Goed bezig kerel! ik kijk al uit naar je verhalen uit de jungle.
We zien je nu snel weer! Hier gaat alles (gewoon) zn gangetje...
Tot volgende week, grtz Thomas