Helaas is dit bericht weer gewoon vanuit Maarheeze - Reisverslag uit Livingstone, Zambia van Roel Smulders - WaarBenJij.nu Helaas is dit bericht weer gewoon vanuit Maarheeze - Reisverslag uit Livingstone, Zambia van Roel Smulders - WaarBenJij.nu

Helaas is dit bericht weer gewoon vanuit Maarheeze

Door: Roel

Blijf op de hoogte en volg Roel

04 April 2007 | Zambia, Livingstone

Hallo allemaal, ik ben gister weer thuisgekomen gezond en wel. Iedereen bedankt weer voor de spontane reacties en voor diegene die mijn ervaringen op foto en beeld willen zien nodig ik hierbij graag uit voor een Afrika avondje bij ons thuis komende vrijdagavond.

Tot dan!

Groetjes Roel.

• 04 April 2007 - 10:38

Je Zusje:

I'll be there :)
    Was leuk de dvd's te zien en de verhalen te horen.

Kus

• 04 April 2007 - 12:05

Riny:

Roel, gezellig. Ik zal er ook zijn.

• 04 April 2007 - 16:54

Smoellie:

Roel, ruim jij de vaatwasser ook eens een keer uit? Dat heb je de afgelopen maan nog niet gedaan ;)

Tot vrijdag..

Ciao

• 10 April 2007 - 00:06

Parth Monserrat:

Nadejatasa derzhatasa dozhidatasa

• 18 April 2007 - 13:40

Hilde:

Hallo roel, ben via een medewerker van activity international verwezen naar jou reisdagboek van zambia. Ik van plan deze zomer af te reizen naar zambia om daar deel te nemen aan het vrijwilligersproject en ben natuurlijk benieuwd naar jou ervaringen! Ik geef je mijn email, en hoop wat van je te horen! gr. Hilde
    hmwichink@hotmail.com

• 19 Mei 2007 - 10:24

Kazimiera Raimondas:

Chto s holodami ne v lada. Kazimiera Raimondas.

• 31 Mei 2007 - 21:31

Kun Vered:

Kogda nastanut holoda i belaja doroga ljazhe. Kun Vered.