Kingston town!!! - Reisverslag uit Kingston, Australië van Roel Smulders - WaarBenJij.nu Kingston town!!! - Reisverslag uit Kingston, Australië van Roel Smulders - WaarBenJij.nu

Kingston town!!!

Door: Roel

Blijf op de hoogte en volg Roel

09 Februari 2009 | Australië, Kingston

hallo allemaal!

Even een snelle update vanuit Kingston SA

Gisteren heeft Pete's zwaffelbus (zoals Wouter hem vernoemd heeft)ons in de steek gelaten. 10 km buiten Kinsgton hield de motor ermee op. sleepwagen gebelt en nu zitten we 2 dagen vast hier, want Wouter laat er een nieuwe motor inleggen. Woensdag kunnen we dan hopelijk weer koers zetten naar de wijngaarden...

Tot zover...
En bedankt voor de leuke reacties op mijn vorige bericht!!

No worries!!!!!!!!

• 09 Februari 2009 - 06:45

Je Zusje:

Hahaha..
    Wanne Stumpers ;)
    Hadden jullie 'm maar nie zoveel moeten swaffelen :P
    Yeah.. that's aventure he!
    Succes ermee & have fun nog.

Liefs

• 09 Februari 2009 - 10:14

Smoellie:

Succes verder met jullie "Road Trip" deel 2..

Ciao

• 10 Februari 2009 - 09:39

Maarten:

Voor het radioprogramma BNN Today op Radio 1 zijn we op zoek naar Nederlanders in het buitenland.

BNN Today is het doordeweekse nieuwsprogramma van BNN op Radio 1, ‘s avonds van 20.00 tot 22.00 uur, dat zich richt op een jong publiek.

In Exit Holland bellen we elke dag met iemand die tijdelijk of permanent in het buitenland woont.

Een Exit Hollander is jong (20-35 jaar) en houdt de nieuwtjes bij in zijn land. Hij of zij vertelt regelmatig in de uitzending over een bijzonder of opzienbarend verhaal met een persoonlijke touch. Exit Hollanders komen regelmatig met onderwerpsuggesties.

Vind jij het leuk om, tegen een vergoeding, af en toe door ons gebeld te worden en verslag te doen vanuit jouw land? Laat het ons weten!

Voor meer info over BNN Today, check www.bnntoday.nl !

Reacties: exitholland@bnn.nl .

Kuskus

• 21 Februari 2009 - 16:06

Rodinda:

hee roel.

rodinda kimberley en emily hier we zijn nu bij jou thuis, en jou mama liet even de foto's zien. En het zijn hele leuke foto's.

groetjes rodinda kimberley en emily

• 01 Maart 2009 - 09:31

Koen:

Hier gekke brabander,
    Succes in Mc Larenvale, heb ik ook gewerkt.Je moet wel doorplukken en niet teveel van die wijn zuipen. Doe rustig aan, misschien zien we elkaar nog wel een keer. Hennig an en nie tevulle brommers kiek'n, want dat doo ik wa.
    Nog vulle wille. ajow.