Wonderful Sydney!!
Door: Roel
Blijf op de hoogte en volg Roel
25 November 2007 | Australië, Sydney
Hoe is het met jullie?
Nou met mij gaat het super hier! Wat een stad zeg!!!
Alles is groot hier.
Mooie mensen, mooie auto's, mooie gebouwen, mooie contrasten,mooie parken, echt alles.
Ik heb intussen dan ook wel genoeg gezien van Sydney de laatste dagen en daarom vertrek ik morgen voor een 5 daagse surf trip 800 km naar het noorden.
Tot zover dan maar weer, ik ga even de foto's erop zetten nu.
Houdoe!!!
25 November 2007 - 11:15
Berty:
Geweldig, ziet er inderdaad groots uit.
Geniet van je surflessen en tot horens
25 November 2007 - 13:30
Riny:
Hey Roelus,
Geweldig allemaal. En ze hebben jou je streken nog niet afgeleerd zie ik. Ben benieuwd hoeveel seconden je op de surfplank kunt blijven staan (stijve bok!).
We kijken weer uit naar je volgende verslag.
Kus mama. -
25 November 2007 - 14:47
The Smoellie:
Hey Bokkie..
't gaat je er allemaal super goed af zie ik.. ben ik echt blij om.. geniet maar lekker verder.. 't is je gegund maat..
Wil me wel alvast verontschuldigen dat ik niet net zo trouw zoals bij je andere verslagen een berichtje achter laat..
Zit nu ook best wel in een drukke fase van de opleiding, dus ik probeer je zo veel en zo goed mogelijk te volgen, maar laat daarbij niet iedere keer een berichtje achter..
ey 't ga je super goed kerel.. ben trots op je..
Veel liefs, je broer.. -
25 November 2007 - 20:47
Paul Nijhof:
Heee Bokkie,
Fijn te horen dat het goed gaat! Veel plezier met je ondernemingen daar en blijf die streken houden :)
Laterr
Paul -
26 November 2007 - 15:39
Laurens:
Hey Roel,
Je hebt je coup al aangepast zie ik. Tzitnie. Ik bedacht me net nu het hier winter wordt wordt t daar zomer!!
Vuillllllee..
grs Laurens -
27 November 2007 - 08:58
Marielle:
He Neefje,
Ik ben nu al weer stront jaloers! Wat een mooie foto's zeg. Het is dat ik een prachtdochter heb die ik niet kan missen, anders had ik vandaag nog het vliegtuig gepakt en was ik je gevolgd. Geniet ervan maar pas wel goed op. Aan vrouwelijk schoon ontbreekt het bij jou nooit zie ik maar weer! Ik wacht weer met spanning af op je volgende avontuur!
dikke kus
Je nicht Marielle -
27 November 2007 - 14:51
Cecile Grothues:
foto 7. Iemands mooiste dag verpesten? Je fleurt hem helemaal op!!!!
Schitterend. -
28 November 2007 - 20:13
Bimi En Jodie:
Hey dude!
Ziet er goed uit daar Down Under. Maarreuh, pas na 25 jaar Maarheeze gezien en nu al binnen een week zo'n wereldstad als Sydney? Doe je snel!
We zijn benieuwd naar de volgende verhalen en foto's
Good day, mate!
Erik & Twan -
28 November 2007 - 22:11
Fam. Gosens Sterksel:
Hallo Roel,
Wij blijven jou volgen en wensen jou een onvergetelijke tijd, maar dat zal wel lukken ! Geniet ervan !!!!!!
Martien en Lies Gosens
29 November 2007 - 11:08
Goof:
hey bokkie
Zo te lezen heb je het allemaal goed naar je zin, mooi zo!! Hopelijk is het surfen ook goed gegaan.... Wens je nog veel plezier op je avontuur en dat je nog vele leuke en mooie dingen mag meemaken!!
Gr. Goof -
30 November 2007 - 19:41
Algo & Mirjam:
He Roel, zo te zien gaat het allemaal goed z'n gangetje. We moeten hier wel een beetje afkikken nu je in een keer weg bent hoor. Die SVPtour houden we tegoed he!!
groetjes en heel veel suc6 xxx
06 December 2007 - 07:46
Mark Jacobs:
Hey Bokkie,
Vette shit jonge. Ik zit hier maar lekker saai te wezen op een Openluchtmuseum, mensen om me heen die nog ouder zijn dan de geschiedenis zelf. Maar goed jij bent tenminste goed bezig.Ik ga zeker je verhalen volgen.
Ga je goed.
Laterss