daar is die weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Roel Smulders - WaarBenJij.nu daar is die weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Roel Smulders - WaarBenJij.nu

daar is die weer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Door: Roel

Blijf op de hoogte en volg Roel

12 Maart 2008 | Nieuw Zeeland, Wellington

ja lieve mensen, dat is weer een paar weken geleden he. www.waarbenik.nu Nou, ik ben dus gewoon nog altijd in het mooie Queenstown moet er moesten Dollars verdiend worden. Nou, die heb ik de laatste weken gelukkig weer aardig bijgespaard. Ik ben nu vandaag aan mijn laatste week begonnen hier, want ik wil weer verder reizen met de Stray bus. Ik ga in 3 dagen even het zuiderrondje afmaken, waaronder het mooie en inspirende Milford Sounds. Dit is een Fiordengebied aan de westkust heel afgelegen van de bewoonde wereld, met mooie steile bergwanden en riviertje en meren met steile watervallen. Zoek het meer eens op op google! Milford sounds NZ
Verder ga ik naar Invercargell en Dunedin om dan weer 1 of 2 dagen terug te keren naar Queenstown. Daarna zal ik 1 dag naar Christchurch reizen aan de oostkust. Hier zal ik weer in een vliegtuig stappen om namelijk weer terug naar Auckland te vliegen. Hier ga ik namelijk een conventie van ACN bijwonen 30 Maart a.s. Voor de trouwe lezers die nog niet weten wat ACN is verstuur ik jullie graag naar de volgende website: www.acneuro.com
Ik ben namelijk niet alleen bordenwasser van beroep op het moment maar ook onafhankelijk vertegenwoordiger van een telecom aanbieder. Mijn collega's in Nederland zijn afgelopen weekend naar een internationale bijeenkomst geweest in Keulen en omdat ACN wereldwijd in ongeweer 20 landen(oa Australie en Nieuw Zeeland) vertegenwoordigd zit kan ik hier ook mijn netwerk uit breiden. Er staan binnenkort grote dingen te gebeuren in de telecom, speciaal op het gebied van de beeldtelefoon. Dit wordt een revolutie, dus wie wil hier nu niet als onafhankelijk persoon zijn graantje van mee pikken???
Maargoed,

genoeg even over mijn bijbaantje nu.
Bij dit bericht zitten helaas geen foto's want deze jongen is weer eens zo stom geweest om iets te verliezen.
ja, echt waar, ik moet eerst een nieuwe camera aanschaffen om jullie dit mooie land te kunnen laten zien. :(
Maar niet getreurd in zal beloven dat het volgende bericht weer zoals vanouds met mooie plaatjes voorzien is.

Bedankt trouwens nog voor jullie mooie reacties, het doet me goed om zo'n trouwe achterban te hebben!
Als jullie nu eens met zijn alle mijn ACN team komen versterken mijn dan zitten we snel op rozen met zijn alle haha!

Dit was het dan weer vanuit Q'town...
Het ga jullie goed en tot wederhoren!!

Roel

• 12 Maart 2008 - 19:03

Riny :

Hey Roelus,

Als je de eerste bent kunnen ze je het gras niet voor je voeten wegmaaien!
    Natuurlijk hebben wij wel tussentijds nog contact gehad, maar het is fijn dat er weer een berichtje op je site staat.
    Het is goed te horen dat je zelf weet dat je wéér eens zo stom bent geweest iets te verliezen. Koop maar snel een nieuwe camera en laat ons weer meegenieten. Volgens mij heeft papa in zijn slaap gezegd dat hij jou zal sponseren!
    Kus, mama

• 13 Maart 2008 - 11:30

Patrick:

Hee Bokkie,

Klint allemaal ontzettend leuk en mooi! Ik zou zeggen, succes nog met je laatste werkweek en veel plezier bij het vervolg van de reis!
    En ik hoop volgende keer weer wat foto's te zien!

Groeten, Patrick

• 15 Maart 2008 - 16:13

Smoellie:

Hey dwaas..

Blij om te horen dat je nog jezelf bent gebleven en dus je zelfde klungeligheid hebt behouden.. M'n broer zoals ik 'm ken.. :p

Vind 't meer kut voor ons dan voor jezelf dat je je toestel kwijt bent.. nu hebben wij geen mooie foto's meer..;)

Allemaal "ouwehoerderij" natuurlijk..

Veel plezier met je laatste week daar en met name weer op je nieuwe "road-trip"..

En succes uiteraard met de ontikkelingen op ACN gebied..

ps. hoop dat je pakket nog aankomt en niet in verkeerde handen is gevallen..

• 17 Maart 2008 - 15:10

Robert:

Hey Bokkie, zo te zien gaat het allemaal helemaal prima Z
    Zorg maar snel voor een nieuwe camera zodat we weer van wat mooie plaatjes kunnen genieten!
    Veel succes en plezier

Groetjes

• 19 Maart 2008 - 07:17

Brommerkieker Koen :

Jajajajajajajaja daar was ie weer de man uit tukkerland.
    Hoest dan mien jonge?
    Alles goed daar in NZ, ziet er wel vet uit wat je daar allemaal weer beleefd. Ik zit in Adelaide en huur hier een kamer samen met twee andere gasten. Zijn druk opzoek naar vrouwelijk schoon die samen met ons in dat huis willen wonen. Zijn namelijk nog een aantal kamers vrij. Daarom dat ik altijd ff naar de University of Adelaide ga om e-mail te checken en vrouwen te kijken hahahahaha.

Du dikke beest, lik mien woar ik stink jung hahahahaha.

Ja als je lul niet vast zat had je die thuis op je nachtkastje laten liggen hahahaaha schitterend!! Tjonge tjonge tjonge tjonge hoe is het onderhand hahaha.

Hey Kerel doe rustig aan in NZ en stuur de mooie vrouwen maar naar Adelaide hahahahaha.

Mlzs de tukker

• 19 Maart 2008 - 13:01

Ronnie Maas:

Bokkieeeee!!!! Wat een avonturen weer op de foto's te zien. Ik hoop dat je het naar je zin hebt en als je weer in Mares bent drinken we er weer eentje...

Gr's Ronnie de Pony

• 22 Maart 2008 - 22:26

Riny:

Hey Roelus,
    Wat een lef om uit zo'n vliegtuigje te springen en geweldig hoe ze dit voor je op foto's hebben vastgelegd. Bij deze een dikke knuffel terug.
    Mooi dat je weer een camera hebt om ons ook weer andere beelden te kunnen laten zien.
    Vanuit een koud en regenachtig Maarheeze goeie reis verder.
    Mama