One world...one vision!!! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Roel Smulders - WaarBenJij.nu One world...one vision!!! - Reisverslag uit Auckland, Nieuw Zeeland van Roel Smulders - WaarBenJij.nu

One world...one vision!!!

Door: Roel

Blijf op de hoogte en volg Roel

31 Maart 2008 | Nieuw Zeeland, Auckland

Hallo allemaal, daar ben ik dan weer terug in Auckland waar mijn NZ avontuur ook begon. Hier heb ik gister de nationale training bijgewoond van ACN!
Heel gaaf kan ik jullie zeggen om weer eens met collega's in contact te komen na Budel al ruim 4 maanden te hebben verlaten. Ja Rainer en Algo ik mis jullie wel een heel klein beetje hier. Maargoed, gister voelde ik me dan toch weer opnieuw thuis in de grote ACN familie! Ik schat dat er wel zo'n 300 onafhankelijke vertegenwoordigers uit het gehele land aanwezig waren. De spreker van de dag was dan ook niemand minder dan 1 van de 4 oprichters van ACN helemaal uit Amerika, namelijk Mike Cupisz. Ik heb het genoegen gehad om deze man ook persoonlijk te ontmoeten en sta zelfs met hem op de foto! Helaas waren mijn batterijen net leeg, baal baal, maar gelukkig stelde Mike zelf voor om iemand anders de foto te laten maken en naar mij door te mailen. Hopelijk doet deze beste man dat dan ook.
De training begon s'ochtends om 10 uur en het ochtendprogramma heb ik in mijn eentje bijgewoond. In de pauze daarentegen heb ik een vriendelijke enthousiaste collega ontmoet die me aanbood om het middagprogramma samen met haar FBI team Focus, Belief, Inibility) te volgen. Zo heb ik meteen wat kunnen netwerken en nieuwe contacten gelegt.
Al met al een hele geslaagde dag en vandaag ga ik zelfs alweer naar een nieuwe meeting. Daarvoor heb ik al 2 jongens die bij mij in het hostel verblijven zover gekregen om mee te gaan als gast, zodat zij ook de mooie ACN mogelijkheden te zien krijgen.

Verder hoop ik binnen nu en 2 dagen ook weer nieuw werk te hebben. Waarschijnlijk ga ik dit keer wat fruit plukken ergens hier in de buurt.
Tot zover!!!

Groetjes xxx

• 31 Maart 2008 - 06:13

The Rainman:

Kijk aan, kijk aan!

Gaaf om je weer eens in stropdas te zien. Staat erg goed moet ik zeggen.
    En ook al aan het infiltreren binnen buitenlandse teams, toe maar.

In Europa, en zeker in Nederland, is het stilte voor de storm. Dit jaar worden er 28 diensten in 14 landen gelanceerd. Dit is meer dan in 9 jaar samen! Dus je kunt je voorstellen hoe enthousiast we zijn.
    En wij gaan als 1e land beeldtelefonie aanbieden, tegen waanzinnige prijzen!
    Meer info volgt...

Hou je taai!

Greetz,
    Rainer

• 31 Maart 2008 - 07:28

Diana:

als eerste bedankt voor je kaartje, wat moet je daar ontzettend genieten en ik geloof dat je er bewust van bent hoe bevoorrecht je bent. Goed van je.

Leuk om al die nieuwe mensen te ontmoeten en wat anders zal het zijn dan de voorgaande landen.

We lezen je mailtjes met veel plezier.

Kun je me even laten weten hoe ze aan de andere kant van de wereld op de film van Wilders reageren, of zijn ze daar verstandiger dan hier en wordt die gewoon genegeeerd.

lieve groetjes van de buurvrouw en haar kroost

• 31 Maart 2008 - 16:58

Janssuh Z11:

Hee Bokkie!

Goed om te lezen dat je het allemaal naar je zin hebt daar! Namens de Harlekyn bedankt voor je kaartje! :) Hij hangt iig keurig aan de "Wall of Fame", zodat iedereen hem kan zien :)

Geniet er wederom nog van en succes met ACN!

Groeten Janssuh Z11

• 01 April 2008 - 09:50

Martin:

Hoi Roel, Leuk om van je te horen daar uit het verre NZ. Leuke foto's en goed om te lezen dat je het naar je zin hebt aldaar. Geniet van deze ervaring!

• 01 April 2008 - 19:52

Riny:

Hey Roelus,
    Zo te zien ben je weer helemaal in je element met je netwerken. Als we nu eens allebei VoIP aanschaffen? Communiceert wat makkelijker!

Kus, mama

• 04 April 2008 - 15:13

Paul:

Hee Roel,

Een stropdas is weer es wat anders dan een zwembroek he ;) Succes met je activiteiten met ACN.

Laterrr