Stad van de tuinen...Christuskerk!!!
Door: Roel
Blijf op de hoogte en volg Roel
26 Maart 2008 | Nieuw Zeeland, Dunedin
Ik heb vandaag Christuskerk maar eens ontdekt en het valt me zeker niet tegen hier. Ik verblijf in het hart van de stad schuin tegenover de Cathdraal waar in binnenin ook een paar mooie plaatjes heb geschoten. Verder ben ik naar de botanisch tuinen geweest wat toch wel het hoogtepunt van deze stad is volgens mij. De foto's zullen hopelijk wel weer genoeg vertellen. Verder heb ik ook een video'tje gemaakt van een aardige blinde man uit argentinie die hier al sinds 1966 woont. Hij kan heel mooi fluit spelen en hij kon zelfs tulpen uit Amsterdam spelen. Morgen vlieg ik weer terug naar Auckland dus tot de volgende maar weer!
Groetjes uit de kerk van Christus met zijn mooie tuinen!!!
26 Maart 2008 - 07:39
The Rainman:
Wow!
En elke keer krijg ik weer kippevel als ik je foto's en videos's bekijk...
Déja vu na déja vu!
Ik vond Christchurch een van de aantrekkelijkste steden, samen met Wellington. Zeker een langer verblijf waard. Maar je vliegt vandaag naar Auckland. Have a safe flight and take care!
En geniet van de conventie. Ben benieuwd hoe je het gaat vinden.
Cheerio!
The Rainman -
26 Maart 2008 - 17:14
Smoellie:
Leuke tuin inderdaad.. :D -
26 Maart 2008 - 18:25
Je Zusje:
Nou, laat het nou nèt zo zijn dat ik dat stuk grond gekocht heb waar jij in hebt rondgelopen!
Haha, was het maar waar!
Prachtig inderdaad!
En met zoiets mogen we boffen dat jij je camera op zak hebt ;)
Goede vliegreis!
Kusje, je zusje -
30 Maart 2008 - 16:25
Bimi:
Bokkie, dat je die tuin maar eens hier in Maarheeze bij ons nieuwe huis in de Kijkakkers komt aanleggen, doe je ook nog eens wat nuttigs ;)
Nee hoor, goeie foto's! Veel plezier toegewenst uit het regenachtige Nederland -
30 Maart 2008 - 21:30
Riny :
Hey Roelus.
Mooie plaatjes. Geef je ogen maar goed de kost, dan kun je bij ons straks ook een botanisch tuintje aanleggen. Een soort van treurwilg hebben we al!
Kus, mama