One Roel to rule them all!!!
Door: Roel
Blijf op de hoogte en volg Roel
29 April 2008 | Nieuw Zeeland, Auckland
Hoe is het in Holland? Ik hoorde dat het daar al aardig warm aan het worden is?
Misschien wordt het wel eens tijd voor mij om dan maar huiswaarts te keren want hier wordt het alleen maar killer juist.
Maar om te bewijzen dat ik me hier intussen nog altijd zeer goed vermaak hier weer wat foto's in achtereenvolgende volgorde: Werk, Kelly Tarton's onderwaterwereld, Tongariro crossing. Tot de volgende!
Groetjes Frodo Bokrings hahaha
28 April 2008 - 16:14
Smoellie:
Puike foto's broer..
Ga Marielle uitnodigen voor een marathon..:p
Tot de volgende keer maar weer..
Ciao Bro.. -
28 April 2008 - 21:17
Riny :
Hey Roelus,
Tja, die foto's van LOTR zeggen me nog steeds niets omdat ik de film nog niet heb bekeken. Maar leuk om je ervaringen te zien, mooie foto's.
Heb je maar alvast, met het oog op het a.s. EK, een oranje muts gekocht? En... ik kan ook gaan wennen aan het idee om ooit oma te worden!
Kus, mama
29 April 2008 - 07:13
Marielle:
He neefje,
Gek man dat je daar gelopen hebt. Ik zou de grond gekust hebben haha. Super foto's!! En Mark.... ik nodig je hierbij uit hoor voor de marathon. Heb de Extended Versions Box dus dan hebben we zo'n 20 uur te gaan!!!
Nou neefje tot de volgende ronde maar weer!
Dikke kus
Marielle -
07 Mei 2008 - 08:19
Brommerkieker:
Hey gekke brabander,
Ik zie dat je het nog steeds goed naar je zin hebt in Nieuw Zeeland.
Heb besloten om nog een jaar langer in Australie te blijven. Moet nog 7 weken werken om mijn visum rond te krijgen, dus hard op zoek naar een baan in de wijngaarden.
Kerel ik zou zeggen Bats ze nog een schup in den nek, en nie lullen maar vullen hahahaha.
Henig an en de mzls.
De Brommerkieker Koen. -
07 Mei 2008 - 16:37
Paul Nijhof:
Heee Roel,
Van Gansewinkel 'New Sealand'. Jij hebt hier al kunnen trainen, niet? Ganco, euro no problemo. Tgaat je goed...
Later