Mooiste half jaar van mijn leven!!!!
Door: Roel
Blijf op de hoogte en volg Roel
11 Mei 2008 | Nederland, Maarheeze
Dan loop je nog door Morder, de andere dag snorkel je door het Great Barrier Reef en de andere dag ben je deel van het grote mierennest wat Tokio heet. En dan zit je zomaar weer achter je eigen vertrouwde computer thuis tijdens een heerlijke lentedag.
De reden voor mijn onverwacht snelle terugkomst??? Love is in the air!
Ik heb alles goed afgesloten in Nieuw Zeeland en heb het geluk gehad dat ik nog 4 dagen in het tropische Cairns heb mogen doorbrengen met zijn mooie rif en cape tribulation. Op mijn terugreis heb ik ook nog maar even wereldstad Tokio aangedaan voor 4 dagen. Gekkenhuis daar!
Mensen, bedankt allemaal dat jullie me zo trouw hebben gevolgd het afgelopen half jaar en ik spreek jullie allemaal snel weer!
Nogmaals, dit waren de beste 6 maanden van mijn leven, zoveel gezien, zoveel gedaan, zoveel geleerd, zoveel nieuwe vrienden gemaakt!
Dit was mijn beste keus ever!
Ik zal Aussie en Kiwiland dan ook wel erg gaan missen en als ik moest kiezen tussen die 2 landen zou ik dat niet kunnen want het heeft allebij evenveel indruk gemaakt op me.
Houdoe en bedankt!
11 Mei 2008 - 12:09
Riny:
Een mooier cadeau met moederdag kon ik me niet voorstellen.
Je hebt ons compleet verrast. Het is fijn je weer te kunnen knuffelen.
Kus, mama -
11 Mei 2008 - 12:34
Jan Kesteloo:
Roel,
Ik had van je vader begrepen, dat je misschien wel eens weer snel thuis kon zijn, maar zo snel had ik toch echt niet verwacht.
Welkom terug.
Groeten,
Jan. -
11 Mei 2008 - 19:16
Tante Mia&annelies:
Welkom thuis Roel, wat een bijzonder, geweldige tijd heb jij gehad, en super dat wij zo mee konden genieten!!
Geniet nu van je familie, vrienden en natuurlijk van de liefde.
Groetjes tante Mia en Annelies. -
12 Mei 2008 - 09:12
The Rainman:
What a surprise!
Top om je weer te zien kerel!
Je loopt van de ene zomer in de andere. Goed gepland!
Xieje,
Rainer -
13 Mei 2008 - 08:59
Enzo:
Hey Roel,
Ik heb je gister weer gezien en je hebt Mordor goed doorstaan.
Tot snel
Enzo -
15 Mei 2008 - 04:28
Miek:
heey Roel,
Ik probeerde je al steeds te bereiken wat niet lukte, zit namelijk weer in Cairns maar je bent gewoon al thuis haha, had ik niet verwacht. wel heerlijk natuurlijk om weer thuis te zijn, ik blijf nog een maandje langer, maare vertel eens over je liefde dan... haha.
x miek -
21 Mei 2008 - 16:21
Gerard En Cecile :
Dag Roel,
Wat lees ik nu? Weer thuis? Ik ben jaloers op je ouders. Zij wel en wij niet. Wij heben genoten van je site, je bent consequenter dan Koen in het bijhouden van je site. Wat heerlijk voor je ouders om hun zoon weer thuis te hebben. We moeten waarschijnlijk nog iets langer wachten dan gepland. We wensen je het allerbeste en veel geluk met je geliefde.
Gerard en Cecile Grothues
(ouders van Koen) -
22 Mei 2008 - 08:26
Koen :
Riek mich auch eens af!!
Wat bint ge aant doen jung??
Ik dacht die gekke brabander komt deze kant wel weer op.
Dat hak nie verwach.....
Kerel ik hoop dat je het mooi heb gehad, aan de foto's kan ik zien dat je goed genoten hebt. En wat mij ma zegt over het bijhouden van mijn site is allemaal bullshit hahahahaha.
Kerel zoals wij in Twente zeggen.
Dood Henig an en ankom'n.
Atjow.
Koen -
22 Mei 2008 - 08:27
Koen:
Oh ja, ik wil natuurlijk wel weten van de vrouwtjes en love is in the air. hahahaha stuur ff een mail
nogmaals henig an en de mzls.