NYE SENSATION WHITE!!!! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Roel Smulders - WaarBenJij.nu NYE SENSATION WHITE!!!! - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Roel Smulders - WaarBenJij.nu

NYE SENSATION WHITE!!!!

Door: Roel

Blijf op de hoogte en volg Roel

01 Januari 2009 | Australië, Melbourne

beste mensen, allemaal een gelukkig nieuwjaar gewenst uiteraard. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne jaarwisseling hebben gehad! De mijne was wel ok. Zie hieronder voor een foto/video verslag.

Tot snel!!!

groetjes Roel

• 01 Januari 2009 - 05:41

Smoellie:

Broer, uiteraard ook al het goede toegewenst voor 2009..

Dat je je draai maar weet te vinden..:p

Ciao maat..

• 01 Januari 2009 - 09:45

Kim Conijn:

leuke foto's en video's :D

• 01 Januari 2009 - 12:10

Riny :

Papa en ik wensen je een goed, gezond en gelukkig 2009 en dat dit jaar aan al jouw verwachtingen mag voldoen. En voor ons: weer mooie reisverhalen en foto's.
    Zo te zien heb je 2009 al goed ingezet met Sensation White en een nieuw kapsel: Sydwel!
    Heel veel liefs.
    Kus, mama

• 06 Januari 2009 - 11:38

Wietske:

Hola Roel!

Como estas muchacho??
    Geweldig dat je zo aan het reizen bent geslagen, groot gelijk heb je! Voor mij was het ook de periode dat ik het meest gelukkig was.

Nou veel reisplezier nog toegewenst!

Saludos,

Wietske

• 07 Januari 2009 - 11:48

Benjamin:

Hey Roel!

Wat heb jij al veel gezien zeg! Echte die hard-reiziger zie ik wel.
    Wij zijn toch nog twee dagen in Sydney blijven hangen (ff bijkleuren op Bondi Beach) en gaan morgen richting Newcastle.
    Goede reis, veel plezier op de Australian Open en niet te veel zuipen ;)

Groeten Benjamin