Eerste foto's vanuit Thailand
Door: Roel
Blijf op de hoogte en volg Roel
06 Augustus 2009 | Thailand, Bangkok
Ik heb patong beach bezocht, het grootste strand hier op Phuket en gister heb ik een scooterje gehuurd om de zonsondergang in het zuiden van dit eiland te bekijken. Een leuke en erg bijzondere ervaringen trouwens om je zo tussen de Thaise bevolking te mengen in het dagelijks verkeer. Vandaag heb ik een dagtrip gemaakt met een Boot naar Koh Phi Phi. Dit zijn 2 eilanden op een uurtje varen van Phuket. Voor diegene die de film: "the Beach" heeft gezien met Leonardo Di caprio. Deze film is op 1 van de Phi Phi eilanden opgenomen. Erg mooie eilanden, in de top 5 ter wereld schinbaar ook. Het weer zat alleen een beetje tegen vandaag, maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken!
Morgen ga ik waarschijnlijk weer verder reizen richting Bangkok.
Tot snel!!!
06 Augustus 2009 - 08:21
Perry:
He Roel, hoe het met je is hoef ik niet te vragen want dat zie ik zo wel. Het gaat je goed daar in Thailand aan de foto's te zien. Goed bezig. Hier in Maarheeze ook alles goed. Ga morgen naar de Mijl van Mares, die moet jij dan weer missen maar ja je kunt niet allles hebben. Ik zal jouw bier wel opdrinken (ha ha). Volgens mij zie je je broer in Thailand dus veel plezier samen. Groetjes Perry -
07 Augustus 2009 - 10:20
Je Zusje:
Mooie pica's broertje!
Jij komt ook niks lelijks tegen he..
Liefs!x -
10 Augustus 2009 - 12:26
Jan Kesteloo:
Druk baasje, maar je krijgt wel veel te zien.
Jan. -
14 Augustus 2009 - 16:36
Annemie Dirckx:
ha die roel
hier zomaar een berichtje van je achterbuurvrouw
tjonge wat maak jij eenreis geniet er nog maar even van
groetjes annemie dirckx