Incredible India
Door: Roel
Blijf op de hoogte en volg Roel
12 Januari 2011 | India, Delhi
Tot zover mijn eerste indrukken van een ongeloofelijk mooi en maar tegelijk erg hechtisch land..
Incredible India!!!!
12 Januari 2011 - 13:04
The Rainman:
"The world has music for those who listen..."
Enjoy dude! -
12 Januari 2011 - 13:18
Riny:
Hey Roelus,
Kan me voorstellen dat je even moet wennen als ik dit zo lees en zie. Fijn dat je weer een paar reisgenoten hebt ontmoet. En ook al een onderkomen voor Canada hebt geregeld? Bettina en ik zien op Hornerheide ook regelmatig eekhoorntjes, maar die eten niet uit de hand.
En die hond..... geef mij Raika maar!
Groeten van papa en ome Bert.
Kus, mama
12 Januari 2011 - 13:25
Smoellie:
Ha Broer,
Fijn om te zien weten dat je goed bent aangekomen.. (en dan bedoel ik niet de kilo's met kerst ;))
Uit 't feit dat je weer met een multiculti groepje op pad bent kan ik opmaken dat je weer helemaal in je element zit qua reissamenstelling.
Ben benieuwd naar de foto's van de TM en de rest uiteraard..
Tipje van je aardrijkskundige broer: doe eerst 'n klein beetje research voordat je uitspraken doet :p
Totale wereldbevolking zit inmiddels al op 7 miljard.. ;)
Ciao Broeder.. -
12 Januari 2011 - 16:25
Esther:
Oi oi!,
En? lopen er erg veel koeien daar met belletjes en versierde horens rond? Het ziet er idd erg druk uit maar je hebt volgens mij wel leuke reisgenoten gevonden.
Enjoy ;) -
12 Januari 2011 - 18:41
Je Zus:
He Broer,
Weet je wat ik ongelooflijk vind? Dat we jou afgelopen zondag nog hebben uitgezwaaid in het regenachtige Maarheeze/Nederland, en dat je nu al zo'n mooie verslaglegging en foto's hebt gemaakt.
Tjonge jone, wat een wereld van verschil..
Mooi en leuk om te zien, wat Mark al zei, dat je nu al weer helemaal in je element bent!
En ik ben blij dat jij zo bevoorrecht bent, zo kunnen wij hier thuis ook meegenieten van de wereld!
Dikke kus, je zus.
P.s. Niet stiekem in een Bollywoodfilm gaan spelen he ;) -
13 Januari 2011 - 14:55
Jan Kesteloo:
Hoi Roel,
Daar ben ik weer. Wist al dat je goed was aangekomen van je vader, maar zie nu de foto's en lees je eerste ervaringen. Dat spreekt eigenlijk voor zichzelf. Dit is waar je voor vertrok. Dus blijf genieten en houdt ons op de hoogte.
Veel plezier.
Jan. -
13 Januari 2011 - 18:54
Draak:
Hee roel!!
Vette foto's!! Nou dit is een goed begin van je reis toch?!
Heel veel plezier en we wachten op meer foto's en verhalen!!
Dikke kus
Draak! -
14 Januari 2011 - 10:05
Annelies:
Hee hoi neefje,
Super om zo ook een beetje mee te mogen genieten....
Maak er een mooie tijd van, maar dat zal je wel lukken.
Groetjes Annelies.