Californication!!! - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van Roel Smulders - WaarBenJij.nu Californication!!! - Reisverslag uit Los Angeles, Verenigde Staten van Roel Smulders - WaarBenJij.nu

Californication!!!

Door: Roel

Blijf op de hoogte en volg Roel

01 Februari 2011 | Verenigde Staten, Los Angeles

Hallo allemaal,

Bedankt weer voor jullie leuke reacties.

Mijn wereldreis wordt met de dag interessanter. Sinds vanmiddag ben ik op het vaste land van Noord-Amerika beland, namelijk Los Angeles. Ook wel "the city of Angels" genoemd. Toen ik gisteravond met 2 Hollanders zat te dineren aan het strand van Waikiki had ik voor het eerst een dubbelgevoel om door te reizen. Terwijl ik bij India en China juist blij was om verder te reizen had ik in Hawaii best nog wel wat langer willen blijven. wat is dat toch een heerlijke plek om te ontspannen. Hele leuke mensen ook ontmoet daar en natuurlijk zijn de eilanden een paradijs op zich. Maarja, ook aan mooie dingen komt nu eenmaal een einde.

Nadat ik vanmiddag door Ben (een vriend van Gary die ik in India heb ontmoet), ben opgepikt op het vliegveld zijn we naar zijn huis gereden die hij deelt met Nick en Collin. 3 relaxte gasten! collin en Ben hebben mij toenstraks meteen wat highlights van LA laten zien zoals: Beverly Hills, Hollywood en het centrum waar ik bv het Staples centre heb gezien waar Micheal Jackson zijn laatste optrden "This is it" zou gaan doen en waar ook zijn afscheid was.

Voor foto's van Hawaii en de eerste indrukken van LA wil ik jullie deze keer graag doorverwijzen naar mijn facebook pagina.

Tot zover my American dream...

Will be continued!

• 01 Februari 2011 - 10:48

Smoellie:

Toch maar een kort woordje toevoegen..

Als ik het 'jaloezie gehalte' moet aangeven op schaal van '1 tot 10' dan ziet die van mij nu op 2 ..

(en twintig ;) )

Veel plezier verder in USA !!

• 01 Februari 2011 - 14:41

Patrick:

Geweldig Roel!! Supervette foto's op facebook. LA komt me bekend voor :) Benieuwd naar de foto's in de US straks, dan zullen er bij mij ook wel wat herinneringen naar boven komen!

• 01 Februari 2011 - 17:09

Je Zusje:

What's up Dog?

Vette foto's! Echt gaaf.
    En leuk weer je beschrijving eronder ;)
    Ziet er goed uit op Hawaii.
    Had je ook wel verdiend he, na zo lang hard gewerkt te hebben :P
    Vet hoor, je personal guide in LA!
    Geniet ervan, en blijf vooral 'flashen',
    dan genieten wij mee ;)
    Doet me goed om al die smile's te zien!

Enjoy & fave fun!

Big kiss, first flying dutchgirl!

• 01 Februari 2011 - 17:15

Je Zusje:

Trouwens Roel,

Bezoekers van deze site die géén facebook hebben, kunnen jouw foto's ook niet bekijken.
    Dat lijkt me jammer toch.
    Als je tijd hebt kun je ze beter alsnog hier bij je bericht plaatsen..

(K)

• 03 Februari 2011 - 07:35

Thomas:

Hee Bokkie!
    Wat ga je als een speer de wereld over. Iets voor een nieuwe film 'In 30 dagen de wereld rond'.
    Mooie verhalen en foto's!
    Geniet ervan en we volgen!

Grs Thomas

• 03 Februari 2011 - 09:02

Ronja Jansz:

Hee Roel!
    Leuke blog heb je! Ik woon in Santa Monica (vlakbij LA) dus als je hulp nodig hebt of wat af wilt spreken moet je het maar zeggen!
    Groetjes Ronja

• 03 Februari 2011 - 18:30

Riny :

Hey Roelus,
    Ben het met Thomas eens: je gaat echt als een speer en zoekt overal de mooie plekjes op.
    Ik woon in Maarheeze (vlak bij Eindhoven). We hebben nu vier slaapplaatsen over! Dus als je even uit wil rusten en lekkere spinaziestamppot met gehaktballen wil eten: de deur staat altijd open!
    Kus, mama

• 06 Februari 2011 - 17:36

Mark J:

Bokkie...JALOERS!!!!!!! Echt fucking respect meen het echt...sommige mensen dromen over deze dingen, jij doet ze! ge-wel-dig...geniet ervan, ga je nog verder volgen!!

Laterssss